Links

* www.vhan.nl (Vereniging Homeopathische Artsen in Nederland met info over homeopathie en over homeopathisch werkende artsen).

* www.kvhn.nl (Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland, patiëntenvereniging).

* www.dokterrutten.nl (homeopathisch werkende arts in Breda; veel informatie over wetenschappelijk onderzoek in de homeopathie).

* www.gutfeelingsingeneralpractice.eu (informatie over onderzoek naar de niet-analytische aspecten van het diagnostisch redeneren in de huisartspraktijk).

* http://www.zorgwijzer.nl (focust op het aanbieden van zorgwijzers voor bekende en minder bekende aandoeningen, het laatste nieuws omtrent het zorgverzekeringsstelsel, zorgverzekeringen met elkaar vergelijken en het verzamelen van klantbeoordelingen over de zorgverzekeraars in Nederland).

* www.thuisarts.nl (veel goede informatie over ziekten die in de huisartspraktijk regelmatig worden gezien. Is ook als app te downloaden).

* http://www.detelefoongids.nl/stolper-dr-c-f/20125946/5-1/?what=stolper&where=heerde  (info over route, en korte uitleg over de homeopathische aanpak van klachten en symptomen incl. een top-tien van te behandelen ziekten).